2019-11-13 13:46:46• hírek • x

Elromlott a hűtőszekrény? Fordulj bizalommal az Eskimohoz

Nagy Géza tizenhat éves szakmai tapasztalattal alapította meg 1992-ben az Eskimo Kft.-t, amely főként a nagy háztartási gépekre, azaz hűtőszekrényekre, hűtőládákra és mosógépekre szakosodott, illetve az utóbbi években magas szintre emelték a klímatechnikai szolgáltatásaikat is.

Ami el tud romlani, az el is romlik – tartja Murphy törvénye, melynek igazságtartalmával előbb-utóbb mindenkinek szembe kell néznie. Ugye, milyen bosszantó, amikor egy nagy háztartási gép tönkremegy? A mosógépet, hűtőszekrényt, fagyasztóládát  – ha garanciában van – cipelni kell vissza a boltba, hetekre elviszik, ha pedig nincs már jótállás az eszközre, szinte lehetetlen olyan megbízható, minőségi munkát végző szakembert találni, mely nem csak a pénzre hajt.
 

Az Eskimo kft. ezzel ellentétben egész évben áll mindazok rendelkezésére, akiket ilyen bosszúság ért. Ha nem tudod saját magad elszállítani a cég telephelyére a készüléket, a kiváló szakemberekből álló csapat térítés ellenében saját autóval elmegy a meghibásodott eszközért, megkímélve az ügyfelet a szállítástól és attól, hogy a konyha vagy fürdőszoba egy időre műhellyé alakuljon át. Biztos lehetsz benne, hogy az eskimós fiúk minden problémára tudnak megoldást, de ha mégis olyan alkatrészre volna szükség, mely épp nincs raktáron, akkor a fiúk a lehető legrövidebb időn belül azt is beszerzik. Ha pedig a tesztüzem során a készülék immár hibátlanul működik, a csapat vissza is szállítja neked a háztartási gépet. 
 

Állítson tehát az a bizonyos Murphy akármit, az Eskimo Kft-hez minden helyzetben fordulhatsz bizalommal. Keresd őket személyesen az Amaci út 36 szám alatt, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között, vagy tárcsázd a 0261 - 765 838-as vagy 0371 107 831-es telefonszámot ugyanezen nyitvatartás szerint. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: